" Een bijzonder leven verdient een bijzonder afscheid".

Het verlies van een dierbare is een zeer emotionele gebeurtenis. De dag van de uitvaart is een zware dag voor nabestaanden. De kaarten, bloemen en vervoer goed verzorgt door gespecialiseerde uitvaart organisaties. Een uitvaart, het is vaak een droevige gebeurtenis.

Een toost op de overledene, een borrel als afscheid, samen met vrienden en familie het verwerken van emotie en verdriet. Samen eten en drinken maakt rouwen minder zwaar.
Een gezamenlijke borrel als afscheid zorgt voor verbroedering en markeert een zwaar emotioneel moment. -"Het was een mooie uitvaart"-

"In plaats van koffie en cake"

Joyce en Brigitte zijn sinds 1995 actief in de verzorging van emotionele recepties bij families thuis. "Bij geboorte en bij overlijden is het belangrijk je te concentreren op je familie en vrienden zonder de zorg te hebben voor de hapjes en de drankjes"

Een uitvaart het is vaak een droevige gebeurtenis, maar misschien juist daarom wil bijna de helft ... van de Nederlanders dat de eigen uitvaart een "feest" wordt. De grootste groep mensen die de begrafenis of crematie feestelijk wil maken, is tussen 25 en 49 jaar.

Vrouwen willen vaker iets bijzonders dan mannen. Witte rozen zijn de meest gewilde bloemen voor het laatste afscheid. Uit het onderzoek blijkt verder dat bijna zeven op de tien partners op de hoogte zijn van elkaars wensen, maar dat slechts een op de drie die echt heeft vastgelegd….

verdriet_en_hoop.jpg cheers.jpg rose_enclosure_a_eh_1_.jpg rosasblancas.jpg otono.jpg